Home 9 Varen in Giethoorn

Varen in Giethoorn

Bootje varen in Giethoorn bij Rondvaart Zuideinde

Indien u volop wilt genieten van alles wat Giethoorn te bieden heeft, dan is een bootje huren in Giethoorn een echte aanrader. U vaart dan uw eigen route en u kunt alles bezichtigen wat u op uw weg tegenkomt. Stoppen bij een mooi museum, een kopje koffie drinken op een van de vele leuke terrasjes of aanleggen op een eilandje om te picknicken of te zwemmen, het kan allemaal! Rondvaartbedrijf Zuideinde is al vele jaren dé plek voor bootverhuur in Giethoorn. Naast de bekende fluisterbootjes beschikken we over meerdere typen boten. U kunt bij ons kiezen uit de normale fluisterboten, fluisterboten met stuur, grote familieboten en elektrische sloepen. Wilt u extra comfortabel varen, dan kunt u het beste een sloep huren in Giethoorn. Wilt u binnenkort in Giethoorn een bootje huren, scroll dan naar beneden om te reserveren

Varen giethoorn met bootje

Een ervaring op zich

Met een bootje varen door Giethoorn is een ervaring op zich. U kunt zelf varen of kiezen voor een rondvaart. Wanneer u zelf gaat varen dan krijgt u van ons een kaartje mee met daarop de mogelijke vaarroutes door Giethoorn. Als echte kenners kunnen we u alle bezienswaardigheden, horecatoppers en cultuurtempels aanwijzen die het dorp rijk is. We raden ook zeker aan om de prachtige omgeving vanaf het water te verkennen. We kennen de omgeving op ons duimpje en leggen u de routes door de natuur voor die in uw tijdslot passen. Wees niet bang dat u de rust van de watervogels, vissen en andere dieren verstoort, want al onze bootjes in Giethoorn zijn fluisterstil.

Mogelijkheden om te varen in Giethoorn

Varen in Giethoorn via Rondvaart Zuideinde kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld aansluiten bij een van de meertalige rondvaarten. Als één van de weinige in Giethoorn trakteren we onze gasten op een heerlijk bakje koffie of thee of een verkoelende limonade. Naast rondvaarten bieden we verschillende arrangementen, waar in Giethoorn varen vast onderdeel van is. Organiseert u een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag, kijk dan zeker eens naar een groep rondvaart in Giethoorn of privé Rondvaarten in Giethoorn.

Tot slot kunt u bij ons terecht om zelf een bootje te huren, waarmee u kunt varen in Giethoorn met 1 tot 9 personen, afhankelijk van welke boot u huurt.

Varen in Giethoorn
Varen in Giethoorn

Zelf in en om Giethoorn varen

Een bootje te huren en zelf varen in Giethoorn is op en top genieten. Hiervoor kunt u eenvoudig reserveren via deze website. Klikt u op de boot van uw keuze, dan ziet u in het overzicht wanneer deze beschikbaar is. De reserveringspagina wijst zich verder vanzelf. Heeft u vragen of hulp nodig dan kunt u ons altijd bellen. Op de dag waarop u komt varen in Giethoorn wordt u hartelijk ontvangen door ons enthousiaste team. Een van hen zal u uitleggen hoe de fluisterboot of sloep werkt en u de mogelijke vaarroutes voorleggen. We hebben zowel routes voor korte vaartochtjes als als voor de hele dag varen in Giethoorn en omgeving. Het zelf varen met een van onze fluisterboten of sloepen is een fluitje van een cent. Giethoorn heeft een maximale vaarsnelheid van 6 kilometer per uur en u heeft geen vaarbewijs nodig.

Bootverhuur in Giethoorn door Rondvaart Zuideinde 

Rondvaart Zuideinde is al vele jaren dé plek voor een rondvaart of een dagje varen in Giethoorn. Of het nu gaat om een dagje uit met z’n tweeën of uw gezin of een groepsuitje met familie, vrienden of collega’s; wij houden met al uw wensen rekening en gaan tot het uiterste om uw dagje varen in Giethoorn mogelijk te maken zoals u dat voor ogen heeft. Reserveer nu of neem contact op voor al uw vragen en wensen!

Fluisterboten verhuur Giethoorn

  • Beschikking over meerdere moderne fluisterboten
  • Kom op drukke dagen op tijd
  • Reserveer tijdig als u een fluisterboot gaat huren: Botenverhuur Giethoorn