Teamuitje in Giethoorn

Teamuitje in Giethoorn

Bent u op zoek naar een leuk idee voor uw teamuitje? Wilt u wat anders dan bowlen of midgetgolf? Denkt u dan eens aan een bezoek aan waterrijk Giethoorn. Een teamuitje in Giethoorn staat garant voor veel plezier. Bij Rondvaart  Zuideinde bent u aan het juiste adres voor een compleet programma.

U kunt kiezen uit één van de vele arrangementen, zorgvuldig voor u samengesteld. Wist u dat een arrangement al geboekt kan worden vanaf 5 personen?

Teamuitje Giethoorn wat zijn de mogelijkheden?

Giethoorn staat bekend om haar grachten en meren. Alleen hierom is een bezoek aan het dorp al meer dan de moeite waard. Een teamuitje in Giethoorn is onlosmakelijk gekoppeld aan het water. Wat u ook wilt doen tijdens uw teamuitje, Rondvaart Zuideinde is al vele tientallen jaren hét adres voor een onvergetelijke dag in Giethoorn. Het maakt niet uit of u zich wilt ontspannen, of juist wilt inspannen, er wordt altijd goed voor u en uw team gezorgd. U zult zich geen moment vervelen.

Zuideinde biedt u onder andere de volgende activiteiten aan:
– Een schitterende rondvaart met uitleg door een ervaren gids
– Zelf varen in een fluisterboot met elektromotor of met de traditionele punterstok
– Fietsen in natuurgebieden De Wieden, Weerribben en het dorp Giethoorn
– Een actief programma gevuld met sport en spel

Rondvaart Zuideinde
Rondvaart Zuideinde is gevestigd in het meest zuidelijke deel van het dorp Giethoorn. Het dorp is ontstaan in de periode van de turfgravers. Voor het vervoeren van goederen van en naar de boerderijen is destijds gekozen voor een waterweg. De dorpsgracht van Giethoorn loopt door het gehele dorp en maakt deel uit van de vele kilometers grachten in het dorp en de omgeving. Met de rondvaarten van Zuideinde ziet u het hele dorp en vaart u over één van de meren. Gaat u zelf varen, dan kunt u zelf bepalen waar u langs vaart. Een puzzeltocht maakt het varen nog spannender. Wordt u de winnaar van het teamuitje in Giethoorn?

Innerlijke mens een hapje en een drankje
Bij een teamuitje in Giethoorn wordt de innerlijke mens natuurlijk niet vergeten. Binnen alle arrangementen van Zuideinde worden de activiteiten gekoppeld aan een hapje en een drankje. Van koffie met gebak tot aan een volledig groepsdiner. Van borrelhapjes tot een uitgebreide lunch. Of wilt u een compleet verzorgde BBQ? Rondvaart Zuideinde regelt het allemaal voor u.

Meer weten over de arrangementen van Rondvaart Zuideinde in Giethoorn? Bekijk al onze arrangementen.

U kunt ons ook om advies vragen. Voor elke groep en elke samenstelling kunnen wij een leuke dag of halve dag organiseren.

Van familiefeest tot bedrijfsuitje!

Rondvaart Zuideinde,

info@zuideinde.nl

Bel 0521 361210 voor een gedegen advies!