Home 9 Activiteit Giethoorn 9 Sloep huren in Giethoorn

Sloep huren in Giethoorn?

Sloepverhuur in Giethoorn bij Rondvaart Zuideinde

Sloep huren Giethoorn

U kunt bij Rondvaart Zuideinde, naast rondvaarten en een bootje huren, ook terecht voor sloepverhuur in Giethoorn. Leuk voor een dagje uit met familie, kennissen of als teamuitje met uw collega’s! Ook is er natuurlijk niks mis mee om uzelf te verwennen met een fijne dag op het water. Om een sloep te huren in Giethoorn bent u bij bij Zuideinde aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van waterrecreatie in Giethoorn zorgen we dat uw dagtrip gegarandeerd geslaagd zal zijn. Onze slogan is dan ook: “wij kunnen alles voor u regelen, behalve het weer”. Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke dagje varen? Reserveer nu om een sloep te huren in Giethoorn!

Wat kost een sloep huren in Giethoorn?

Wat kost het om in Giethoorn een sloep te huren? De prijzen van onze sloepverhuur vindt u hieronder. Zoals u ziet krijgt u een hele dag varen in Giethoorn voor de prijs van 5 uur! Beleef een onvergetelijke dag op het water en huur uw sloep bij Zuideinde. Zo kijkt u later met veel plezier terug op een geslaagde dag.

Nu een sloep in Giethoorn reserveren

Om een sloep in Giethoorn te huren bij Rondvaart Zuideinde kunt u eenvoudig online reserveren. Klik of tap naast de sloep van uw keuze op ‘Reserveer Nu’. U ziet dan direct op welke data deze nog te huur is. Heeft u vragen over uw reservering of iets anders rondom het huren van een sloep in Giethoorn, mail ons dan naar info@zuideinde.nl

Sloep Deluxe 1-6 personen

De Sloep Deluxe is onze nieuwste boot uit de vloot en bied plaats aan maximaal 6 personen. Deze boot heeft een hoog zitcomfort door de luxe kussens en de hoger rugleuning. Sturen doet men doormiddel van het grote stuurwiel en een gashendel. Ook heeft de boot een zwemplateau achter de boot zodat u in de zomer na een duik in het water, weer eenvoudig de boot in kan.  
Uren varenHuurprijs 01-01-2023 T/m 31-12-2023
2 uurVanaf €80,-
3 uurVanaf €120,-
4 uurVanaf €160,-
5 uur / Hele dagVanaf €200,-
  Houd s.v.p. ook rekening met de betalingsplicht van €50,- borg in contanten. De borg krijgt u na afloop geretourneerd conform onze algemene voorwaarden. De bovenstaande huurprijzen zijn richtprijzen. De werkelijke huurpsijs wordt weergegeven in het online boekingsysteem en kan gelang de drukte en het seizoen naar boven of naar beneden worden bijgesteld.
Reserveer nu!

Electrosloep 1-8 personen

De Electrosloep is een van de luxste boten uit onze vloot. Vanwege de kussens in de boot en de rugleuning kunt u aangenaam zitten. Door het stuurwiel is de boot eenvoudig te besturen zoals een auto. De Electrosloep is groter dan de Fluisterboot, Sloep Deluxe en de Consoleboot waardoor u met meer personen kan varen in de boot.  
Uren varenHuurprijs 01-01-2023 T/m 31-12-2023
2 uurVanaf €70,-
3 uurVanaf €105,-
4 uurVanaf €140,-
5 uur / Hele dagVanaf €175,-
  Houd s.v.p. ook rekening met de betalingsplicht van €50,- borg in contanten. De borg krijgt u na afloop geretourneerd conform onze algemene voorwaarden. De bovenstaande huurprijzen zijn richtprijzen. De werkelijke huurpsijs wordt weergegeven in het online boekingsysteem en kan gelang de drukte en het seizoen naar boven of naar beneden worden bijgesteld.
Reserveer nu!

De sloepen van Rondvaart Zuideinde

Voor onze sloepverhuur in Giethoorn beschikken we over aluminium sloepen die voorzien zijn van comfortabele zitplaatsen met heerlijke kussens. Door het stuurwiel is de sloep eenvoudig te besturen, zoals een auto. De sloepen worden aangedreven door elektromotoren, die u geruisloos door de natuur laten varen. Op die manier geniet u nog meer van de rust die het water en de omgeving te bieden hebben. De sloepen die u bij ons huurt zijn geschikt voor 1 tot 8 á 10 personen. In Giethoorn een sloep huren voor 6 personen is dus geen probleem bij Rondvaart Zuideinde. Onze sloepen worden verhuurd voor minimaal 2 uur. Een sloep in Giethoorn huren voor langer dan 2 uur is uiteraard altijd mogelijk.

Ontspanning op het water

Een sloep huren in Giethoorn betekent een heerlijke dag ontspanning op het water. Vanuit uw comfortabele vaartuig beleeft u een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hier maakt u het leven aan de waterkant van dichtbij mee. Het kan maar zo zijn dat u een otter, zilverreiger of ooievaar tegenkomt. Wees niet bang dat u hun rust verstoort: de sloepen die u bij ons in Giethoorn kunt huren zijn elektrisch en muisstil. Naast genieten van de natuur kunt u zich onderdompelen in alles wat het prachtige oude dorp Giethoorn te bieden heeft. Vaar door de vele grachten en leg aan voor een museumbezoek of een kopje koffie met wat lekkers. Dat klinkt goed, vind u niet

Bootje of sloep huren in Giethoorn

Bij Rondvaart Zuideinde kunt u verschillende bootjes of een sloep in Giethoorn huren. Het varen met een sloep biedt meer comfort en ruimte dan bijvoorbeeld het varen met een fluisterboot. Dit is met name prettig wanneer u een wat grotere route wilt varen of wanneer er veel passagiers in de sloep meevaren. Uiteraard staat het u vrij om ook voor kortere tijd en/of met een kleiner gezelschap een sloep te huren. Wilt u bijvoorbeeld in Giethoorn een sloep huren voor 4 personen, dan geeft u alle opvarenden een zee van ruimte en maximaal zitcomfort.

Wilt u in plaats van een sloep een andere boot huren, klik dan hier!

 

Vaarroutes met de sloepverhuur

Wij staan erom bekend dat wij bijzonder mooie vaarroutes weten uit te stippelen. Wanneer u besluit bij ons in Giethoorn een sloep te huren, doen wij daar uiteraard een vaarroute naar keuze bij. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u de allermooiste plekjes onderweg meepakt. We kunnen u de vaarroute op papier meegeven, maar voor het gemak kunt u ook een van onze online vaarroutes in Giethoorn kiezen.