Rondvaart in Giethoorn

Rondvaart in Giethoorn

Het paradepaardje van ons bedrijf blijft de rondvaart. Hiermee verwelkomen wij al jaren vele dagjesmensen door een unieke boottocht door ons schitterende dorp maken. Wij zitten aan het begin van Giethoorn en varen door het gehele dorp. Vandaar dat wij onze tocht dan ook: “De mooiste en de langste rondvaart door Giethoorn” noemen.

Rondvaarten van één of twee uur door Giethoorn

De rondvaart door Giethoorn duurt een uur. Onze deskundige gidsen vertellen u alles over de geschiedenis van het dorp en wijzen u op de mooiste plekjes. Mocht u buitenlandse gasten hebben, dan kan het verhaal ook in het Engels, Duits, Frans, of Spaans verteld worden.

Afvaarttijden rondvaarten door Giethoorn

Wij beschikken over meerdere boten die gedurende de dag allen meerdere malen afvaren. Gedurende het hoogseizoen (Zomermaanden + alle weekenden) vaart de dorpstocht van één uur gemiddeld om het half uur af tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Wilt u de exacte afvaarttijden weten voor uw gewenste datum? Mail dan naar info@zuideinde.nl

Onze rondvaartboten die door Giethoorn varen

Onze rondvaartboten zijn zeer comfortabel en bieden een uitstekend uitzicht. Bij warm weer kunnen de ramen opengeklapt worden zodat u het gevoel heeft dat u in de buitenlucht zit. Bij slecht en koud weer zit u heerlijk overdekt en kunt u comfortabel en gerieflijk genieten van onze prachtige rondvaarten.

Rondvaart Giethoorn voor groepen

Ons bedrijf biedt talloze mogelijkheden voor groepen. Al vele jaren verzorgen wij de rondvaart voor personeelsfeesten, familie-uitjes en dagjesreizen van busondernemingen. Hierdoor hebben wij voor elk gezelschap een geschikte rondvaartboot, zodat u met uw eigen groep kunt varen. De maximale groepsgrootte bedraagt 300 personen. Het is mogelijk de mooie rondvaart door Giethoorn uit te breiden met een tocht door het schitterende natuurgebied “De Wieden”. Verder bestaat de mogelijkheid om aan te leggen in het dorp, zodat u een van de vele prachtige musea kunt bekijken, kunt wandelen in het centrum of gewoon lekker een kopje koffie kunt nuttigen. In overleg zijn talloze varianten mogelijk. Neem contact met ons op voor de groepstarieven .


Prijzen Rondvaart (60 minuten)

Evenals de zomer van 2020 en 2021, kan het zijn dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden in de rondvaartboten. Hierdoor neemt de capaciteit van de rondvaartboot af van 48 naar 14 personen. Hieronder staan dan ook twee prijzen: Bovenstaande prijs is de prijs waarbij geen afstand gehouden hoeft te worden. De onderste prijs is voor de situatie waarbij wel afstand gehouden hoeft te worden

De prijzen zijn inclusief Koffie/Thee/limonade/Water

reserveernu

Rondvaart volwassenen : €8,50
Rondvaart kind 4 t/m 12 jaar : €5,00
Rondvaart kind 0 t/m 3 jaar : Gratis.
Bussen en groepen : Prijs op aanvraag.

Rondvaart volwassenen met 1,5 meter afstand : €12,50
Rondvaart kind 4 t/m 12 jaar met 1,5 meter afstand : €7,50
Rondvaart kind 0 t/m 3 jaar met 1,5 meter afstand : Gratis.
Bussen en groepen met 1,5 meter afstand : Prijs op aanvraag.


Prijzen Rondvaart Giethoorn + Natuurgebied ”De Wieden” (120 minuten)

Rondvaart volwassenen : € —- p.p.
Rondvaart kind 4 t/m 12 jaar : € —- p.p.
Rondvaart kind 0 t/m 3 jaar : Gratis.
Bussen en groepen : Prijs op aanvraag.

Aanbieding vanaf 10 personen:
Ontvangst met 2 x koffie/thee met een heerlijk stuk appelgebak vervolgens rondvaart van 120 min. € — p.p.


Prijzen Privé-Rondvaart Giethoorn

Elke dag varen wij minimaal om het half uur af met de rondvaartboot voor een tocht door Giethoorn. Bij deze tochten kunnen verschillende gezelschappen plaatsnemen. U zit dus met andere mensen in de grote boot.

U kunt ook de boot in zijn geheel afhuren voor een privé-tocht voor uw eigen gezelschap. Bij privé-tochten kunnen wij op uw verzoek afwijken van de standaard route en kan er gekozen worden om langer te varen dan 1 of 2 uur.

reserveernu


Privé Rondvaart 1-uurs tocht inclusief koffie/thee/limonade : vanaf € 195,00
Privé Rondvaart 2-uurs tocht inclusief koffie/thee/limonade : vanaf € 380,00