Home 9 Restaurants in Giethoorn

Restaurants in Giethoorn

Komt u naar Giethoorn en wilt u ergens wat eten of drinken. Maakt u zich dan geen zorgen. Er zijn namelijk tal van restaurants in Giethoorn om iets te drinken of om een hapje te eten. Ondanks Rondvaart Zuideinde zelf niet over een restaurant beschikt, is het niet ver naar de restaurants in Giethoorn. U bent zowel wandelend, met de boot als met de boot snel bij een eetgelegenheid.

De vele mogelijkheden

In het centrum bevinden zich de meeste restaurants waar u terecht kan. Indien u naar kerk van Giethoorn wandelt of met de auto heen gaat, dan kunt u vanaf daar lopend naar vele restaurants in Giethoorn. Hier bevinden zich allerlei restaurantjes zoals een pannenkoekenhuis, een pizzeria en traditionele restaurants met de Franse keuken. Bij vrijwel alle restaurants zit u met het terras aan het water. Vooral in de zomer zijn dit gezellige plekjes waarbij er ook ’s avonds nog allerlei bootjes langsvaren van vooral de dorpsbewoners. U waant zich dan echt in het “Venetië van het Noorden”. Wilt u echter een snellere of eenvoudigere hap? Dan zijn er ook meerdere snackbars, cafetaria’s en een visboer waar u terecht kan. Zowel in het centrum als aan de doorgaand weg N334 in Giethoorn.

Culinair hoogstandje in Giethoorn

Ook indien u wilt genieten op een hoger culinair niveau, dan is dat zeker mogelijk in Giethoorn. In het noordelijke gedeelte van Giethoorn, wat net iets buiten het toeristische gedeelte ligt, kunt u restaurant “De Lindenhof” vinden. Dit restaurant met chef-kok Martin Kruithof beschikt over maarliefst 2 Michelinsterren en behoort tot de top van niet allen de restaurants in Giethoorn maar ook tot de top van alle restaurants in geheel Nederland. Mocht u hier willen eten of ook overnachten, wat tevens mogelijk is, is het raadzaam vooraf te reserveren zodat u zeker kunt zijn van een tafeltje in dit toprestaurant.

Vele mogelijkheden

Kortom, er is van ieder wat wils bij een van de vele restaurants in Giethoorn. Komt u dan naar Giethoorn, huur dan eerst een bootje bij Rondvaart Zuideinde waarna wij u van tips kunnen voorzien over de leuke plekjes waar u kunt eten. Op de eerder verkregen vaarkaart kunnen wij u dan laten zien waar de restaurants in Giethoorn zich bevinden. Bent u al helemaal overtuigd en wilt u direct reserveren?, Klik dan hier!