Home 9 Privé rondvaart reserveren

Privé rondvaart reserveren

Komt u naar Giethoorn om iets te vieren? Wellicht is een privé rondvaart dan iets voor u. Wanneer u een privé rondvaart aakt, heeft u de gehele boot voor uw eigen gezelschap en komen er geen andere passagiers bij. U kunt op uw gemak plaats nemen in de boot waarbij de schipper van de rondvaart u voorziet van allerlei informatie over Giethoorn.

Het maken van een privé rondvaart is uitermate geschikt voor het vieren van een verjaardag van vader, moeder, opa of oma. Ook voor uitstapjes in het familieweekend is een eigen rondvaartboot geschikt.

Bent u nieuwschierig geworden en wilt u meer informatie over een privé rondvaart reserveren? Kijk dan verder op deze pagina of vul direct hieronder het aanvraagformulier in

Na het invullen van het aanvraagformulier, bekijken wij de beschikbaarheid van onze rondvaartboten. Wij hebben vrijwel altijd een rondvaartboot beschikbaar. U zult altijd zo spoedig van ons reactie krijgen.

Rondvaart Giethoorn Privé tocht

Wij varen iedere dag met de regulier 1-uurs tocht af. Bij deze tocht vaart samen met andere mensen mee in de rondvaartboot. Wilt u echter de boot voor u alleen, dan kunt u de boot in zijn geheel afhuren voor een privé-tocht. Een privé tocht is voornamelijk geschikt voor familiedagen, bedrijfsuitjes, verjaardagen of jubileums. De prijzen zijn inclusief een bekertje Koffie/Thee/limonade/Water

 

Uren varenprijs 2023
1-uurs Privé RondvaartVanaf €195
2-uurs Privé RondvaartVanaf €380

 

Reserveer nu!

Aanvraagformulier