Informatie

Informatie

email-onsRondvaartbedrijf Zuideinde is al vele jaren de plek voor een rondvaart of een dagje varen in Giethoorn.

Bij aanmeldingen voor een dagje Giethoorn, houden wij zoveel mogelijk rekening met de wens van onze gasten. Het kan ons niet gek genoeg zijn en bijna alles is te wensen. Wij gaan tot het uiterste om het voor u te realiseren, onder het motto alles is bij ons te reserveren, behalve het weer!

Voor een familie-uitje, personeelsfeest, kortom voor een geslaagd dagje uit, staan wij graag voor u klaar, want, een dagje bij Zuideinde blijft het einde!!!

 

Rondvaart Zuideinde is een van de meest ervaren rondvaartbedrijven in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw complete dagje uit. Zowel voor kleine groepen als voor touroperators biedt ons bedrijf vele mogelijkheden.

Door de unieke samenwerking met verschillende restaurants in de directe omgeving kunnen wij u een dagje ontspanning aanbieden in combinatie met heerlijk eten in een gezellige sfeer.

Ons bedrijf is van alle gemakken voorzien. We hebben een ruime parkeergelegenheid, zowel voor auto’s als voor bussen; goede sanitaire voorzieningen, inclusief een invalidentoilet.

We hebben een ruime gezellige koffiegelegenheid, waar u ook met grotere groepen terecht kunt voor een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank, al dan niet met een lekkere appelpunt!

Maar ons paradepaardje blijft onze prachtige rondvaart, onder leiding van zeer deskundige gidsen, die u langs de mooiste plekjes van Giethoorn leiden.

We hopen u snel bij ons te ontmoeten!