Groepsuitje Giethoorn

Groepsuitje Giethoorn

U wilt een groepsuitje organiseren en zoekt naar een leuke bestemming? U heeft het gevonden: het schilderachtige Giethoorn leent zich uitermate goed voor een uitje vol inspanning en natuurlijk ontspanning. Voor het meest gevarieerde ‘groepsuitje Giethoorn’ komt u bij Rondvaart Zuideinde. U kunt bij Rondvaart Zuideinde terecht voor verschillende arrangementen vol spanning, sensatie en natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten. Precies zoals u het wilt!

Een groepsuitje in Giethoorn is plezier voor jong en oud

Het organiseren van een groepsuitje kan een heel karwei zijn. Hoe groter de groep, des te lastiger wordt het om aan ieders wensen en voorkeuren te voldoen. Een groepsuitjes Giethoorn kan iedereen bekoren. Het prachtige veendorp Giethoorn staat bekend om haar grachten, de vele bruggetjes, de oude boerderijen die in prachtige tuinen zijn gelegen en natuurlijk de schitterende natuurgebieden De Wieden en De Weerribben. Al dit moois is te bezichtigen vanuit een rondvaartboot waarmee u door het dorp en over het meer wordt gevaren. Een deskundige gids vertelt u alles wat u wilt weten.

Meer actie in uw groepsuitje 
Giethoorn kan zowel rustig als actief beleefd worden! Wilt u zich niet laten varen, maar liever zelf aan het roer zitten? Neem dan een fluisterboot. Deze boten, voor maximaal 8 volwassen, zijn voorzien van een elektromotor. Geruisloos vaart u door de grachten langs de boerderijen en onder de ontelbare bruggen door. Om het spannend te maken, kunt u het opnemen tegen uw groepsgenoten in een puzzeltocht. Bent u de winnaar aan het einde van de tocht?

Is dit nog niet inspannend genoeg voor u en uw groep?

Dan kunt u bij Rondvaart Zuideinde terecht voor talrijke activiteiten, waarbij de handen uit de mouwen moeten worden gestoken. Zo kunt u kiezen voor het traditionele ‘punteren’, waarbij u uw bootje met een vaarboom moet voortbewegen … precies zoals het vroeger ging. Een prachtige fietstocht door Giethoorn en de natuurgebieden rondom is altijd een succes. De fietsen staan voor u klaar.

De privé rondvaart

Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum, dan kunt u ook een privé rondvaart maken. Indien u een besloten rondvaart maakt door Giethoorn heeft u de gehele rondvaartboot voor uw alleen. Zo kunt u optimaal genieten van uw besloten feestje. Wilt u meer informatie over de privé / besloten rondvaarten of wilt u direct reserveren, klik dan hier.

De innerlijke mens
Zoals het een goed gastheer en gastvrouw betaamt, zorgen we bij Rondvaart Zuideinde dat het u aan niets ontbeert. Voor het eten en drinken wordt gedurende uw groepsuitje gezorgd. De innerlijke mens komt niets te kort. Afhankelijk van uw arrangement of reservering, kan dat variëren van een kop koffie met heerlijk appelgebak tot een compleet verzorgde barbecue, of van hapjes bij de borrel tot een uitgebreide brunch.

Meer informatie over groepsuitjes in Giethoorn


Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de mogelijkheden die Rondvaart Zuideinde u bieden kan voor uw groepsuitje Giethoorn? Kijk dan eens verder op de website www.zuideinde.nl of neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer: 0521 – 36 12 10 of per e-mail: info@zuideinde.nl. Alvast veel plezier op uw groepsuitje Giethoorn!