Groep rondvaart Giethoorn

Groep rondvaart Giethoorn

U wilt een rondvaart maken in Giethoorn met een groep? Dan bent u bij Rondvaart Zuideinde  letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres! Niet alleen biedt Rondvaart Zuideinde, vanwege haar ligging in het zuidelijkste puntje van het dorp, de langste en mooiste rondvaart door Giethoorn aan. Ook kunt u al vele tientallen jaren bij Zuideinde terecht voor het meest complete aanbod in rondvaarten. Ook voor úw groep hebben wij een schitterende rondvaart Giethoorn in petto. Precies zoals u het wilt!

Met een groep een mooie rondvaart in Giethoorn maken

Het maken van een rondvaart door Giethoorn is een ware belevenis. Het schitterende veendorp kenmerkt zich door de lange grachten, de ontelbare bruggetjes, de musea en de karakteristieke boerderijtjes in prachtige tuinen. Rondvaart Zuideinde verzorgt al decennia lang de langste en mooiste rondvaart. Onder leiding van een ervaren schipper wordt u door het dorp en over het meer gevaren. Natuurlijk wordt u hierbij uitvoerig geïnformeerd over wat u ziet en de geschiedenis. Heeft u een vraag? De schipper heeft het antwoord! Alle schippers spreken standaard Nederlands, Engels en Duits. Mocht u willen varen en heeft u belang bij tekst en uitleg in een andere taal, laat het ons weten en wij kijken wat mogelijk is.

Rondvaart met grote groepen
Of u nu met twee personen, één familie of met honderden personen wil varen, bij Rondvaart Zuideinde kunt u vrijwel altijd terecht. Wij beschikken namelijk over meerdere rondvaartboten. Hierdoor kunnen wij grote groepen aan die een rondvaart willen makken door Giethoorn. In totaal beschikken wij over 4 grote rondvaartboten en nog eens 2 kleineren. Komt u met een hele grote groep, dan kunnen wij ook de drie rondvaartboten van ons zusterbedrijf Koppers-Giethoorn inzetten. Groepen van maar liefst 250 personen of meer, zijn dus geen probleem voor ons. Ongeacht de omvang van uw groep, een rondvaart Giethoorn verzorgd door Zuideinde is gegarandeerd een succes!

Maatwerk rondvaart Giethoorn
Uw rondvaart kan helemaal op maat worden gemaakt. Rondvaart Zuideinde is gelegen in het zuidelijkste deel van het dorp. De standaard rondvaart is met recht al de langste rondvaart van het dorp. Wilt u voor uw groep de rondvaart Giethoorn naar uw wensen aanpassen, bijvoorbeeld met een tussenstop voor een wandeling in het dorp of bezoek aan een museum, dan is dit natuurlijk bespreekbaar. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wist u dat u uw rondvaart kunt uitbreiden met uitgebreide mogelijkheden op gebied van eten en drinken? Een kopje koffie met heerlijk appelgebak bij ontvangst op het terrein van Rondvaart Zuideinde, of een volledig verzorgde lunch of brunch? Een hapje en een drankje voor uw groep gedurende de rondvaart door Giethoorn? Zuideinde regelt het voor u.

Meer informatie groep rondvaart Giethoorn

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u en uw groep inzake het maken van een rondvaart Giethoorn. Kijk dan eens verder op deze website www.zuideinde.nl of neem geheel vrijblijvend contact op op telefoonnummer: 0521 – 36 12 10 of per e-mail: info@zuideinde.nl.
Alvast veel plezier gewenst!