Fluistervaren in giethoorn

Fluistervaren in giethoorn

Vanaf het moment dat u van wal gaat kunt u genieten van de vele sloten, bruggetjes en pittoreske boerderijen. Al varende met de fluisterstille boot zijn de mogelijkheden ongekend. Niet alleen de natuur met haar prachtige rietlanden, bloemen en Wiede vogels maar de vele gezellige terrasjes en kroegjes zorgen voor een onvergetelijke dag. Dit alles zorgt voor een heerlijk ontspannen dagje Giethoorn. Fluistervaren is het varen in een elektrische fluisterstille boot. Deze boten maken geen geluid. Zie ook bootverhuur in Giethoorn.

Routes in Giethoorn

U krijgt een mooie duidelijk uitgelegde route mee; het vinden van de weg is ook voor minder ervaren schippers geen enkel probleem. Mocht u toch nog twijfelen aan uw kunde dan kunt altijd kiezen voor een rondvaart in Giethoorn. In het centrum van Giethoorn zijn tal van plaatsen waar u aan kunt leggen om even te stoppen. U kunt hier stoppen voor een terrasje maar ook voor leuke musea en educatieve bezigheden. Zowel voor kinderen als volwassenen zijn er in het centrum van Giethoorn tal van bezienswaardigheden.

Op het meer van Giethoorn hoeft u zich door de geringe diepte geen zorgen te maken voor hoge golven. Het is er maar 1 meter diep en u kunt dus overal staan. Aanleggen op het zwemeilandje is één van de aanraders bij warm weer. Het water in Giethoorn en omstreken is erg schoon, u kunt overal zwemmen. Ook kunt u er aanleggen om een broodje te eten, een balletje te trappen of even lekker te dobberen. Onze fluisterstille boten “fluistervaren” gerust de hele dag.

Maak uw dagje Giethoorn tot een ontspannen dagje waarbij u haast zou vergeten dat u zich nog binnen de Nederlandse grenzen bevindt, niets voor niets wordt dit mooie waterdorpje het Venetië van het Noorden genoemd.

Reserveren kan, u dient dan wel om 10 uur aanwezig te zijn !!

Tot ziens bij Rondvaart Zuideinde!

 

Reserveren? Bel 0521 361210