Fluisterbootje huren in Giethoorn

Fluisterbootje huren in Giethoorn

Wanneer u een fluisterbootje huurt bij Rondvaart Zuideinde kunt u lekker de hele dag varen door het mooie dorp Giethoorn. In Giethoorn is van alles te beleven! Er zijn diverse musea waar u overal met uw bootje aan kunt leggen en daar binnen even een kijkje kunt nemen. Als u niet van musea houdt zijn er ook nog de terrasjes waar u ook aan kunt meren met het fluisterbootje en heerlijk wat kunt eten of drinken. U kunt ook met de fluisterboot door de natuur varen: er zijn meerdere natuurgebieden die vanaf ons bedrijf te bereiken zijn over het water. Doordat deze boten elektrisch zijn vaart u geruisloos dor de natuur.

Hoe gaat het huren van een fluisterboot in zijn werk?

Als u bij ons aankomt kunt u de auto gratis parkeren. U neemt uw spullen mee naar de fluisterboot. Het is geen probleem om eigen eten en drinken mee te nemen. Ook zwemspullen kunt u meenemen; het water in en rondom Giethoorn is erg schoon. Voor het varen met een fluisterboot is een vaarbewijs niet nodig!

We leggen uit hoe het bootje werkt. De motor is elektrisch, het maakt bijna geen geluid en wordt daarom ook wel een fluisterboot genoemd. We adviseren een tocht te maken van twee uur of langer, u kunt dan door het hele centrum van Giethoorn varen. Het is ook mogelijk om een bootje een hele dag te huren. We leggen het plattegrondje uit van Giethoorn en laten u alle vaarmogelijkheden in Giethoorn zien. Er zijn prachtige en mooie lange routes te maken. Komt u iets later terug dan gepland.. geen probleem dan betaalt u dat gedeelte bij wat u later komt.

Waarom huurt u het beste een fluisterbootje bij Rondvaart Zuideinde?

Een beetje gekkigheid, u kunt op meerdere plaatsen terecht voor het huren van een fluisterboot maar..

– u maakt vanaf ons de mooiste vaarroute (we zitten aan het begin van het dorp)
– onze bootjes zijn prima onderhouden
– goede parkeergelegenheid
– zowel uur als dagprijs

reserveer een fluisterboot

OF BEL ONS VOOR INFORMATIE 0521-361210