Fluisterbootje huren in Giethoorn

Home 9 Activiteit Giethoorn 9 Fluisterbootje huren in Giethoorn

Fluisterbootje huren in Giethoorn? Reserveer direct bij Rondvaart Zuideinde!

Heerlijk vanuit uw fluisterboot Giethoorn en omgeving verkennen? Dat kan! Bij Rondvaart Zuideinde kunt u een fluisterboot in Giethoorn huren voor 1 tot wel 9 personen. Zo kunt u met vrienden, familie of uw team lekker de hele dag varen door het mooie dorp Giethoorn. En dat is zeer aan te raden, want er is hier van alles te zien en beleven! In het ‘Venetië van het Noorden’ heb je alles binnen vaarbereik: horeca, musea, natuur … Komt u voor de romantiek, de ontspanning of juist voor een actieve trip? In Giethoorn en omgeving kan het allemaal. Wat in iedere dagtrip, weekendje weg of vakantie past is het huren van een fluisterboot in Giethoorn. Daarvoor bent u bij Rondvaart Zuideinde aan het juiste adres. Klik of tap hieronder op ‘Reserveer nu’ of mail voor meer informatie naar info@zuideinde.nl

Wat is er te zien en doen in Giethoorn?

Wanneer u een fluisterbootje huurt bij Rondvaart Zuideinde kunt u lekker de hele dag varen door het mooie dorp Giethoorn. Ook de natuurrijke omgeving is zeer de moeite waard. Er zijn diverse musea waar u overal met uw bootje aan kunt leggen en daar binnen even een kijkje kunt nemen. Als u niet van musea houdt zijn er ook nog de terrasjes waar u ook aan kunt meren met het fluisterbootje en heerlijk wat kunt eten of drinken. U kunt ook met de fluisterboot door de natuur varen: er zijn meerdere natuurgebieden die vanaf ons bedrijf te bereiken zijn over het water, zoals het wonderschone Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wees niet bang om de rust te verstoren wanneer u een fluisterboot in Giethoorn huurt: doordat deze boten elektrisch zijn vaart u geruisloos door de natuur.

Een fluisterboot huren in Giethoorn: hoe gaat het in zijn werk

Wanneer u bij Rondvaart Zuideinde een fluisterboot in Giethoorn wilt huren, dan kunt u dit eenvoudig regelen via onze website. Kijk allereerst bij ‘fluisterboot reserveren’ welke boten er zoal beschikbaar zijn. De fluisterboot voor 1-6 personen is de voordeligste keuze. Het is een basic boot, eenvoudig te besturen en prima geschikt voor een dagje varen. Komt u met een grotere groep, of heeft u graag wat meer ruimte, kies dan de fluisterboot voor 1-9 personen. Door de rugleuningen aan de zitjes biedt deze boot tevens meer comfort.

Naast het huren van een fluisterboot in Giethoorn kunt u er ook voor kiezen om een sloep (elektrosloep) of een consoleboot te huren. De elektrosloep is de meest comfortabele optie, met zitkussens en een handig stuurwiel.

Bij elke boot die u aanklikt ziet u in een oogopslag op welke data deze nog vrij is. Klik op de door u gewenste datum en kies uw tijdslot. Zoals u ziet kunt u van 2 uur tot de hele dag een fluisterboot huren in Giethoorn. Bijkomend voordeel: u kunt de gehele dag varen (7 á 8 uur) voor de prijs van 5 uur! Wanneer komt u een bootje huren in Giethoorn?

De boot ophalen en terugbrengen

Het is gelukt met het huren van de fluisterboot in Giethoorn. Vandaag is het zover. Reikhalzend heeft u uitgekeken naar deze dag: u gaat varen! We vertellen u graag meer over het ophalen en terugbrengen van de fluisterboot.

Als u bij ons aankomt, kunt u de auto gratis parkeren. U neemt uw spullen mee naar de fluisterboot. Het is geen probleem om eigen eten en drinken mee te nemen. Ook zwemspullen kunt u meenemen; het water in en rondom Giethoorn is erg schoon. Voor het varen met een fluisterboot is een vaarbewijs niet nodig!

We leggen uit hoe het bootje werkt. De motor is elektrisch, het maakt bijna geen geluid en wordt daarom ook wel een fluisterboot genoemd. We adviseren een tocht te maken van twee uur of langer. In die tijd kunt u door het hele centrum van Giethoorn varen. Het is ook mogelijk om een bootje een hele dag te huren. We leggen u de plattegrond van Giethoorn voor en laten u alle vaarmogelijkheden in de omgeving zien. Er zijn prachtige en mooie lange routes te maken. Komt u iets later terug dan gepland? Geen probleem, dan betaalt u bij terugkomst gewoon de extra uren. 

Fluisterbootje huren in Giethoorn: waarom Rondvaart Zuideinde?

We zijn ons ervan bewust dat er meerdere aanbieders van fluisterboten in Giethoorn zijn. Waarom zou u dan juist voor Rondvaart Zuideinde kiezen?

  • De locatie. Onze bootverhuur zit aan het begin van het dorp, wat erg handig is met de vaarroutes;
  • We kennen de omgeving als onze broekzak en kunnen u persoonlijk de beste vaarroutes aanraden op basis van uw wensen;
  • Bij ons zult u altijd een betrouwbare fluisterboot huren in Giethoorn. Onze boten worden namelijk zeer goed onderhouden. Mocht u toch tegen problemen aanlopen, dan zijn we altijd in de buurt om u weer op weg te helpen;
  • We werken met zowel uur- als dagprijzen. De tarieven zijn vooraf altijd duidelijk.
  • Goede parkeergelegenheid. U kunt uw auto gratis parkeren bij onze bootverhuur.

Bent u overtuigd en wilt u binnenkort bij Rondvaart Zuideinde een fluisterboot huren in Giethoorn? We staan klaar om u een geweldige dag op het water te bezorgen!