Fietsen in Giethoorn

Fietsen in Giethoorn

Fietsen in Giethoorn en haar prachtige omgeving is echt een belevenis. Mede door het afwisselende landschap met pittoreske dorpjes, schitterende natuurgebieden en prachtige boerderijen, is Giethoorn en het daaromheen gelegen gebied ideaal voor de recreatieve fietser. Geniet van het boeiende dorp Giethoorn en ontdek haar prachtige omgeving.

Voor een eerste kennismaking zijn de fietsroutes die wij voor u uitgedacht hebben uitermate geschikt. Zij brengen u langs mooie rustige wegen en bij mooie en interessante plekjes. Gaandeweg leert u de streek kennen en waarderen.

We hebben voor u de volgende fietsroutes klaar liggen:

  • De Dorpsroute Giethoorn Dwarsgracht (20km)  (Tijdelijk niet beschikbaar.)
  • De Wiedenroute (33km)
  • De Weerribbenroute (40km)

Natuurlijk is het ook mogelijk eigen route’s te fietsen.

Verder hebben wij voor u zeer comfortabele fietsen klaar staan. Dit  kunnen we zowel voor gezin als voor grotere groepen aanbieden. Ook de kinderzitjes en kinderfietsen zijn aanwezig. Voor slechts €12,50 per fiets bent u een heerlijke dag of een middag uit!

Indien u in Giethoorn of omgeving in een vakantiehuisje, hotel of B&B verblijft en u wil meerdere dagen een fiets huren, kunt u ook bij ons terecht. Meerdaagse verhuur is  geen enkel probleem. Huurt u een fiets voor meerdere dagen, dan bedraagt de prijs €10,00 per fiets per dag