Home 9 Cadeaubon Giethoorn

Cadeaubon voor het varen in Giethoorn

Wilt u iemand verassen met een uniek cadeau? Wat dacht u van een cadeaubon voor het varen in Giethoorn. Bij Rondvaart Zuideinde kunt u terecht voor een cadeaubon voor het huren van een bootje in Giethoorn. Hiermee heeft u een uniek cadeau in handen waarmee vrijwel iedereen blij van wordt.

Hoe gaat het te werk?

Middels het een mailtje aan info@zuideinde.nl kunt u een cadeaubon aanvragen. U kunt zelf de waarde aanvragen. De waarde kan variëren van €20,- tot wel €200,-. Hier kunt u onze verschillende type fluisterboten bekijken en de tarieven vinden van het huren van een fluisterboot of electrosloep in Giethoorn

De cadeaubon fungeert als een kortingscode. Wilt u dus een cadeaubon geven ter waarde van €30,- maar kost het huren van de boot €50,- , dan reduceert de huurprijs van €50,- naar €20,- en hoeft de ontvanger van de Cadeaubon voor het varen in Giethoorn nog slechts €20,- te voldoen.

Cadeaubon Giethoorn

Uw unieke gepersonaliseerde cadeaubon

Bij het aanmaken van uw cadeaubon kunt u zelf een eigen gepersonaliseerd code opgeven welke de waarde van uw cadeaubon vertegenwoordigt. Wordt uw broer bijvoorbeeld 40 jaar oud, dan kunnen wij voor u een cadeaubon creëren met de code: Henk40eVerjaardag.
Houd er wel rekening mee dat de cadeaubon hoofdlettergevoelig is en maar één keer te gebruiken is. Wilt u de code van de cadeaubon bijvoorbeeld testen, dan is de code hierna niet meer te gebruiken.

Wanneer en hoe kan de cadeaubon worden verzilverd?

Indien u een cadeaubon aanschaft, is deze één jaar geldig. De ontvanger van de cadeaubon kan middels Ons online boekingssysteem de beschikbaarheid van de boten zien en hier tevens op reserveren. Bij het invullen van de persoonlijke gegevens voor het reserveren van de boot, kan er een kortingscode worden ingevuld. Hier dient de ontvanger van de cadeaubon de code in te vullen welke staat vermeld op de cadeaubon.