Arrangementen in Giethoorn(LET OP!! VANWEGE COVID-19 ZIJN ARRANGEMENTEN BEPERKT MOGELIJK)

Giethoorn, gelegen in het prachtige natuurgebied De Wieden, is de ideale locatie om een georganiseerde dag door te brengen. Voor gezinnen, personeels- of bedrijfsfeestjes, gezellig met de hele familie of het jaarlijkse uitje met de vrienden. Voor elke gelegenheid en voor elke portemonnee hebben wij het ideale arrangement.

Bezienswaardigheden
Een van de mooiste bezienswaardigheden is natuurlijk Giethoorn zelf. Het prachtige oude dorp met zijn grachtjes en bruggetjes waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. In de schitterende natuur rondom het dorp kan het zomaar gebeuren dat je een otter, zilverreiger, ree of ooievaar voorbij ziet komen! Dit kan met de boot, maar ook op de fiets.

Culinair genieten
Bij veel van onze arrangementen kunt u koffie met gebak, een gezonde en/of lekkere lunch, een heerlijk diner of gezellige BBQ boeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag wat er op culinair mogelijk is!

Kijk rustig rond bij onze verschillende arrangementen. Heeft u vragen of eigen ideeën voor een onvergetelijk arrangement ? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij beschikken over eigen parkeergelegenheid voor personenauto’s en bussen, waar u gratis kunt parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? De bushalte staat vlak voor onze deur!

Onze Giethoorn arrangementen samengevat:

Varen
Van halve dag actie tot dagattractie in het mooie Giethoorn
Bruisend begin, lekker zoet einde, kortom, kom genieten in Giethoorn!
Georganiseerd varen door Giethoorn
Overdekt varen en dineren

Varen / fietsen
Giethoorn, Dagje ter land en te water
Vaar en fietswegen door het mooie Giethoorn en omstreken
Natuurlijk De Wieden
Haand’n uut de mouw’n, dus punteren door Giethoorn!

Actief
Puzzelend varen door Giethoorn
De Boerties bint een daggie uut in Giethoorn en zien Omgeving
Een dolle bende, in het uuterste van Giethoorn, het tippie van Zuudende!

Meerdaags
Meerdaags onthaasten