Arrangementen in Giethoorn

Giethoorn, gelegen in het prachtige natuurgebied De Wieden, is de ideale locatie om een georganiseerde dag door te brengen. Voor gezinnen, personeels- of bedrijfsfeestjes, gezellig met de hele familie of het jaarlijkse uitje met de vrienden. Voor elke gelegenheid en voor elke portemonnee hebben wij wel wat.

Arrangement in Giethoorn

Een van de mooiste bezienswaardigheden is natuurlijk Giethoorn zelf. Het prachtige oude dorp met zijn grachtjes en bruggetjes waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.

Er is de prachtige natuur waarbij het zomaar kan gebeuren dat je een otter, zilverreiger, ree of ooievaar voorbij ziet komen. Dit kan met de boot, maar ook op de fiets.

Naast de prachtige natuur organiseren we ook actieve uitjes waarbij we verschillende spellen en puzzeltochten voor groepen aan kunnen bieden.

Ook de culturele kant wordt niet vergeten. Al fietsend komt u door de oude Zuiderzee havenstadjes Blokzijl en Vollenhove en ook de vestingstad Steenwijk is zeker de moeite waard.

Bij veel van onze arrangementen kunt u koffie met gebak, een gezonde en/of lekkere lunch en ook een heerlijk diner of gezellige BBQ boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij hebben eigen parkeergelegenheid voor personenauto’s en bussen waar u gratis kunt parkeren en ook een bushalte is vlak voor de deur aanwezig.

Kijk rustig rond bij de verschillende arrangementen die wij aan te bieden hebben en als er vragen zijn of heeft u eigen ideeën neem dan direct contact met ons op, wij staan u graag te woord.

reserveernu

Onze arrangementen

Varen
Prijs pp vanaf
€ 12,50