Activiteiten dagje Giethoorn

Home 9 Activiteit Giethoorn 9 Activiteiten dagje Giethoorn

De keuze voor uw uitje is gevallen op Giethoorn! Een verstandige keuze, want een dagje Giethoorn staat garant voor inspanning en ontspanning. Veel plezier voor jong en oud. Het waterrijke gebied in en om het dorp biedt legio mogelijkheden voor talloze activiteiten gedurende uw dagje Giethoorn.

Wat voor Activiteiten kunnen we met een dagje Giethoorn doen?

Het eeuwenoude veendorp Giethoorn staat bekend om haar grachten, bruggetjes, schitterende boerderijtjes in evenzo prachtige tuinen, de meren en natuurlijk … bootjes. Een dagje Giethoorn kan zó worden ingevuld dat er voor iedereen wat te beleven valt. Er is vertier voor jong en oud!

Rondvaarten
Wilt u het dorp vanuit de boot bekijken, vaart u dan mee op de rondvaartboot. Onder begeleiding van een ervaren gids wordt u door het dorp en over het meer gevaren. De schipper vertelt u graag meer over alles wat u te zien krijgt en natuurlijk de geschiedenis. Uw rondvaart kan op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld met een tussenstop voor een korte wandeling of bezoek aan een museum.
Wilt u liever zelf varen? Dat kan natuurlijk óók. Rondvaart Zuideinde heeft de zogeheten fluisterboten voor u klaar liggen! Deze bootjes, voor maximaal 6 volwassen per boot, zijn voorzien van een elektromotor. Geruisloos vaart u door de grachten. Is de groep groter, dan kunt u in meerdere bootjes een puzzeltocht maken. Wordt u de winnaar van de dag? Is zelf varen in de fluisterboot nog niet inspannend genoeg, dan kunt u gaan punteren. Met een lange vaarboom duwt u uw bootje voorwaarts. Precies als vroeger!

Andere activiteiten dagje Giethoorn
Rondvaart Zuideinde beschikt niet alleen over talrijk boten. Zij heeft tevens tientallen fietsen waarmee u lange tochten kunt maken door het dorp en de natuurrijke omgeving van Giethoorn. De natuurgebieden De Wieden en De Weerribben lenen zich voor urenlang fietsplezier.
Is het u niet bont genoeg, dan kan Zuideinde voor grotere groepen een actief programma organiseren. In traditionele spellen, zoals het hooivorkwerpen, neemt u het op tegen uw groepsgenoten.

De keuze voor een arrangement
Rondvaart Zuideinde verzorgt voor u alle activiteiten gedurende uw dagje Giethoorn. Vanzelfsprekend zijn uw gastheer en gastvrouw de innerlijke mens niet vergeten. Afhankelijk van uw wensen, kiest u voor een arrangement. Zuideinde verzorgt het kopje koffie met appelgebak bij ontvangst op het terrein van Zuideinde tot complete BBQ arrangementen. Een uitgebreid koffiebuffet of volledig verzorgde brunch. Rondvaart Zuideinde regelt het voor u.

Meer informatie over ons bedrijf of onze arrangementen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en arrangementen van Rondvaart Zuideinde voor uw activiteiten dagje Giethoorn? Kijkt u dan verder op deze website www.zuideinde.nl of neemt u geheel vrijblijvend contact op met de familie Van der Zande op telefoonnummer : 0521 – 36 12 10 of per e-mail: info@zuideinde.nl.
Alvast veel plezier!